TOMAGRO are o experienta de peste 8 ani in productia de mobilier.

Produsele realizate sunt diverse (bucatarii, biblioteci, camere de tineret, dormitoare, mobilier de birou sau mic mobilier).

Calitatea materialului utilizat si a finisajelor constituie o preocupare permanenta a producatorului, linia mobilierului fiind una eleganta si moderna. In acest scop, se utilizeaza utilaje moderne ce permit obtinerea unor finisaje de o calitate superioara, executate cu finete.

Alegerea culorilor, nuantelor si texturilor, combinarea acestora, se realizeaza tinand cont de necesitatea asigurarii unui ambient placut si confortabil.

Linia articolelor de mobilier evita tendinte strict cubiste, bazandu-se pe principiul asimetriilor ce fac placere vederii.

Mobilierul produs se armonizeaza atat intr-o locuinta mobilata in stil classic, cat si intr-una moderna, datorita accesoriilor de calitate utilizate.


In anul 2006, Tomagro Mobilier a primit certificarea standard ISO 9001:2001, managementul calitatii produselor fiind o preocupare permanenta a conducerii societatii, fiind definit ca si politica permanenta de desfasurare a activitatii.